divendres, 14 de desembre del 2012

Novembre: 3a i 4a setmana 

ELABORACIÓ DELS PI

En les diferents sessions de la setmana hem estat elaborant amb els diferents tutors i tutores hem estat reunits començant l'elaboració del PIs dels seus tutorats. 
Tal i com es va acordar al claustre que van tenir, cada professor/a ha anat treballant sobre els seves UUDD i escrivint els objectius que es plantegen per els alumnes amb NEE. Durant les sessions d'aquestes setmana l'orientadora s'ha reunit amb els diferents tutors i tutores per anar dissenyant els PI de l'alumnat. 

valoració de la sessió:

Ha estat interessant poder veure les diferent visons que cada professional té sobre aquesta eina d'atenció a la diversitat. segons la perspectiva de cadascú es pot observar els recursos que cada professor té a l'hora d'afrontar un repte tan gran com és el de tenir una aula amb alumnes de diferents ritmes, característiques i necessitats. poder tenir la mirada en cada un d'ells, poder respondre el més adient possible per tal que aquest alumnes no s'acabin perdent assentats en les pupitre és un repte que requereix temps i molta dedicació. precisament aquest dos factors són els aspectes que més angoixen al professorat amb qui he pogut treballar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada